SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sevda ASLAN - Okul Müdürü / Yiyecek İçecek Hizmetleri

Sakarya doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Kocaeli’nde, Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Aile Ekonomisi Ve Beslenme öğretmenliği alanında 2000 yılında tamamlamış, aynı yılda Adapazarı Kız Meslek Lisesinde öğretmenlik mesleğine başlamıştır. Alan şefliği, müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2009 yılında Erzurum Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesinde bir yıl süre ile çalışmıştır.

2010-2014 yılları arasında müdür yardımcısı olarak görev almıştır. 2003 yılında Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Ev Ekonomisi , 2005 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü Beslenme Bilimi ,2009 yılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi Ve Denetimi alanlarında yüksek lisans eğitimlerini  tamamlamıştır. Çok sayıda eğitim ve seminerlere katılmış, başta AB projeleri olmak üzere çalıştığı kurumlarda sosyal ve kültürel etkinlikler ve projeler konularında çalışmalar yapmıştır. 4 Aralık 2014 tarihinde Hendek Yeni Mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğünde 4 yıllık görev süresini tamamladıktan sonra 1 Temmuz 2019 tarihinde okulumuz Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde göreve başlamıştır.